Căutare

Conținut principal

  • Acasă
  • Assista- Robot colaborativ Mitsubishi Electric
  • Înscriere
  • Intrare în cont

Factory Automation

Print page

Factory Automation

Assista- Robot colaborativ Mitsubishi Electric

Robot industrial colaborativ

• Design industrial
• Durata de viață a unui robot standard
• Certificat de TÜV
• Compatibil cu echipamentele industriale standard
• Ușor de programat

Faceți cunoștință cu Mitsubishi Electric Cobot

Design industrial
Brațul se bazează pe experiența noastră de 40 de ani în proiectarea roboților industriali. Majoritatea soluțiilor utilizate sunt aceleași ca la un robot industrial standard. Oferă rigiditate ridicată și repetabilitate - păstrează calitatea ridicată a producției și permite executarea unor sarcini care necesită o precizie ridicată. Un alt avantaj este durata de viață indelungată - aceeași durată ca și la ceilalți roboți ai noștri, care funcționează chiar și peste 10 ani. Toate acestea îmbunătățite prin funcții de întreținere preventivă, predictivă și de la distanță.

Siguranță
Viteza, poziția și forța sunt limitate în siguranță. Conformitatea cu ISO 10218-1 și documentele ISO / TS 15066 sunt confirmate prin certificatul TÜV. Forțele maxime generate de braț se încadrează în domeniile definite de ISO / TS 15066. Toate acestea fără senzori de forță sau de cuplu suplimentari - datorită servomotoarelor noastre J5. De asemenea, puteți conecta dispozitive de siguranță pentru a detecta dacă nu este cineva în jur și să funcționeze atunci cu o viteză mai mare, nu cu cea de colaborare.

Integrare
Assista este alimentat de un controler compact CR800 - folosit pentru toți roboții Mitsubishi Electric. Nu există nicio diferență în cablaj, funcționare și proiectare. Utilizați roboți colaborativi și standard, utilizați spectrul complet de funcții incluse, ușor de integrat cu PLC-urile, HMI-urile, servomotoarele, CNC-urile Mitsubishi Electric și utilizați o varietate de rețele industriale, cum ar fi CC-Link IE Field, Profinet, EtherNet / IP sau EtherCAT.

Programare
Pentru sarcini simple, am pregătit un instrument de programare grafic intuitiv, activat la atingere, RT VisualBox. Construiește-ți programele cu blocuri simple, fără cunoștințe de programare. Utilizați asistenți grafici pas cu pas pentru setarea tuturor parametrilor necesari. Pentru sarcini mai complexe, puteți programa Assista folosind RT ToolBox3 - la fel ca ceilalți roboți.

Ghidare manuală
Prindeți robotul cu mâna și mutați-l în poziția dorită. Apoi apăsați butonul de pe panoul de învățare care se află pe brațul robotului. Asta este tot! Poziția este adăugată în programul robotului.

Funcționalități încorporate
Atașați cu ușurință grippere colaborative compatibile. Conectarea sistemelor vizuale 2D sau 3D pentru îmbunătățirea aplicațiilor. Utilizați funcția de conveyor tracking pentru a prelua obiecte aflate în mișcare. Toate acestea sunt funcționalități încorporate standard în Assista.

Mai multe informații

PDF [ENG]

Mai multe informații

Contactați-ne!
+48-12-630-47-00
mpl@mpl.mee.com

Sau completați formularul de mai jos

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Vă rugăm să introduceţi în câmpul de mai jos textul pe care îl vedeţi în imaginea din partea stângă. Dacă nu puteţi citi imaginea, vă rugăm să faceţi clic pe "Reîmprospătare".

Sicherheitscode Reîmprospătare

înapoi

Sus