Căutare

Conținut principal

 • Acasă
 • Seria de convertizoare FR-E800
 • Înscriere
 • Intrare în cont

Factory Automation

Print page

Factory Automation

Seria de convertizoare FR-E800

Convertizorul de frecvență din seria FR-E800 se bazează pe tehnologia dovedită de control al vitezei variabile de la Mitsubishi Electric, de-a lungul unor ani întregi de operare fiabilă în diferite aplicații cu cuplu constant și variabil. Proiectată să economisească energie și să reducă la minimum costurile, seria FR-E800 combină progresele obținute în calitate, performanță și capacități de întreținere preventivă într-un convertizor de frecvență multifuncțional.

Prezentare generală a seriei FR-E800

Avantaje cheie

 1. Design compact - economie de spațiu datorită dimensiunilor compacte pentru controlul motoarelor trifazate cu până la 7,5 kW (până la 30 kW în planificare) la 200 V, 400 V și 600 V.
 2. Două capacități de suprasarcină - Cele două capacități de suprasarcină LD (Light Duty) și ND (Normal Duty) permit performanțe maxime cu dimensiuni mai mici.
 3. Reglaj adaptiv al motoarelor IM și PM - Configurare și punere în funcțiune rapide și simplă, fără reglaje de durată sau nevoia de asistență la fața locului.
 4. Modele de protocoale Ethernet RS-485 și „Dual-Port” - comutare între protocoalele Ethernet prin simpla modificare a parametrilor interni. Convertizoarele de frecvență din seria FR-E800 acceptă o varietate de rețele deschise, fără a fi nevoie de carduri opționale suplimentare.
 5. PLC MELSEC cu Step de 2K - Reducerea numărului de componente interne și economie de spațiu în panou, eliminând timpii de cablare și reducând timpii de configurare a sistemului. Operarea sistemului poate fi particularizată prin funcția de PLC încorporată a seriei FR-E800.
 6. Conexiune convertizor-convertizor - Crearea de sisteme de scară mică prin conectarea mai multor acționări VFD prin protocoale Ethernet. Comunicarea între mai multe convertizoare de frecvență se realizează prin intrări/ieșiri și PLC încorporat.
 7. Evaluare îmbunătățită a impactului asupra mediului - FR-E800 funcționează la temperaturi ambientale de la -20 ° C la 60 ° C. Placa de control este acoperită corespunzător pentru a rezista condițiilor de mediu dure.
 8. Sistem de avertizare la apariția coroziunii - FR-E800 este primul sistem din lume care identifică urme de deteriorare cauzate de hidrogenul sulfurat sau alte gaze corozive. Operatorul primește o notificare atunci când mediul de producție trebuie îmbunătățit sau dacă există riscul de apariție a unor perioade de pauză neplanificate.
 9. Funcție de diagnosticare a duratei de viață - Analizarea și determinarea duratei de viață rămase a componentelor esențiale, precum condensatoare, relee de contact, ventilator de răcire și rezistor de limitare a vârfurilor de curent.

Model de comunicație de siguranță

Modelele de comunicație de siguranță acceptă protocoale de comunicație de siguranță bazate pe Ethernet și certificate ca fiind conforme cu standardele internaționale.
Sistemul de control de siguranță din rețeaua existentă poate fi îmbunătățit cu ușurință la costuri reduse.

Funcția de PLC încorporată

Utilizatorii FR-E800 pot seta diferite modele de funcționare: mișcările convertizorului la intrări de semnal, ieșiri de semnal la anumite stări ale convertizorului, monitorizarea ieșirilor, etc. Funcționarea sistemului poate fi personalizată de către convertizor.

Funcție de conexiune convertizor-convertizor

Funcția de conexiune convertizor-convertizor permite comunicarea între mai multe convertizoare de frecvență conectate prin Ethernet folosind dispozitivele I/O și registrele speciale ale funcției PLC. Este posibilă crearea unui sistem de scară mică, controlat de funcția PLC a convertizoarelor de frecvență.

Diverse protocoale Ethernet

Convertizoarele de frecvență FR-E800 acceptă o varietate de rețele deschise, fără a fi necesară folosirea de carduri opționale. Cu protocoalele încorporate, FR-E800 poate comunica în diferite rețele, asigurând compatibilitatea cu sistemele existente. Utilizatorii pot selecta un grup de protocoale adecvat sistemului vizat.

Controlul motoarelor IM și PM

Reglați adaptiv atât motoarele de inducție (IM) IE3/IE4, cât și motoarele cu magnet permanent (PM) prin configurarea simplă a parametrilor pentru a crește performanțele, a scădea la minimum nivelul de zgomot și a reduce timpul de punere în funcțiune.

 • Convertizoarele de frecvență FR-E800 acceptă atât motoare de inducție, cât și motoare cu magnet permanent.
 • Reglaj adaptiv precis în 3 pași simpli
 • Înlocuirea simplă, pas cu pas, a motoarelor de inducție și a motoarelor cu magnet permanent existente
 • Nu este nevoie să actualizați toate motoarele din sistem în același timp.

Clasificare dublă

Pentru regimul LD pentru aplicații de sarcină ușoară, poate fi utilizat un controler de capacitate mai mică pentru a acționa un motor mai mare, obținându-se o amprentă redusă și costuri mai mici.

Grafic nomenclator

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Vă rugăm să introduceţi în câmpul de mai jos textul pe care îl vedeţi în imaginea din partea stângă. Dacă nu puteţi citi imaginea, vă rugăm să faceţi clic pe "Reîmprospătare".

Sicherheitscode Reîmprospătare

înapoi

Sus