Căutare

Conținut principal

  • Acasă
  • Prezentarea ICONICS Suite - Soluție SCADA pentru fiecare industrie
  • Înscriere
  • Intrare în cont

Factory Automation

Print page

Factory Automation

Prezentarea ICONICS Suite - Soluție SCADA pentru fiecare industrie

ICONICS, o companie a grupului Mitsubishi Electric Corporation, este centrul de excelență în domeniul software pentru Grupul de sisteme de automatizare a fabricilor Mitsubishi Electric. Soluțiile sale de vizualizare, analiză, mobile, IoT și cloud îmbunătățesc productivitatea, reduc timpul de integrare și costurile de operare și optimizează utilizarea echipamentelor. Soluțiile ICONICS, combinate cu cunoștințele și expertiza industrială a Mitsubishi Electric, maximizează valoarea pentru client prin monitorizarea și controlul proceselor de automatizare. Software-ul premiat ICONICS se mândrește cu peste 375.000 de instalări la clienții din domeniul automatizării fabricilor (FA), automatizării proceselor (PA) și automatizării clădirilor (BA) în peste 100 de țări din întreaga lume.
O perspectivă în timp real pentru excelență operațională Acest software de ultimă generație oferă vizualizare în timp real, mobilitate, analiză și conectivitate pentru a oferi o vedere contextualizată a operațiunilor întreprinderii pentru clienții din domeniul producției, automatizării industriale și clădirilor inteligente.


Faceți Invizibilul Vizibil!

CONEXIUNE

Platforma universală de conectivitate GENESIS64™ suportă protocolul deschis standard al industriei, accelerând integrarea tuturor tipurilor de dispozitive, echipamente și sisteme, ceea ce duce la convergența dintre IT și OT*1.

VIZUALIZARE

Organizarea și navigarea bazată pe active facilitează normalizarea datelor, comparațiile, și conștientizarea situației pentru a ajunge mai repede la cauza principală prin intermediul informațiilor contextualizate și acționabile.

CONTEXTUALIZARE

Vizualizarea securizată și în timp real pe orice dispozitiv este esențială pentru a menține operațiunile în desfășurare fără probleme. GENESIS64™ se adaptează de la desktopuri la browsere, tablete, smartphone-uri și dispozitive portabile.

UTILIZAREA DATELOR

Îmbunătățiți productivitatea și calitatea operațională cu ajutorul analizelor interactive. Aplicațiile industriale includ OEE*2 , SPC*3 , energie și detectarea defecțiunilor pentru a oferi o perspectivă de la Edge la Cloud.

ICONICS Suite™ este ideal pentru orice industrie

Produse de vizualizare Mitsubishi Electric

ICONICS Suite™

GENESIS64™ este doar unul dintre produsele din portofoliul flexibil de produse care fac parte din ICONICS Suite™. Soluțiile software scalabile dispun de o tehnologie de vizualizare avansată pentru a rula pe orice desktop sau dispozitiv mobil, disponibilitate ridicată, configurare centralizată și capacitatea de a se conecta la o mare varietate de protocoale de comunicare standard din industrie.

GENESIS64™ Basic SCADA Pachet SCADA de bază Pachet SCADA de nivel începător

- Funcții SCADA de bază
- Vizualizare de ultimă generație, în timp real
- Managementul alarmelor în conformitate cu ANSI/ISA-18.2
- Colectare robustă și fiabilă a datelor istorice

GENESIS64™ Funcționalitate avansată și completă GENESIS64™ Advanced

Monitorizare extinsă a sistemelor de instalații și clădiri la nivelul întregii întreprinderi
- Se adaptează la sisteme mari, distribuite
- Suport pentru comunicații securizate în cloud

Software SCADA-ICONICS Suite™

Rolul operatorului

- Gestionarea producției
- Întreținerea echipamentelor

Rolul inginerului

- Întreținere preventivă
- Economie de energie
- Monitorizare la distanță

Rolul executivului

- Îmbunătățirea afacerilor
- Utilizarea unui volum mare de date
- Monitorizare la distanță

Rolul de integrator de sistem

- Conectivitate și integrare ușoară
- Inginerie eficientă


Soluții pentru toată lumea!

Aflați mai multe!


Contactați-ne!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Vă rugăm să introduceţi în câmpul de mai jos textul pe care îl vedeţi în imaginea din partea stângă. Dacă nu puteţi citi imaginea, vă rugăm să faceţi clic pe "Reîmprospătare".

Sicherheitscode Reîmprospătare

înapoi

Sus